RIABNM - Division of Nutrition - Forage Evaluation Research Group

They engage in practical nutritional issues of livestock species. Updating of nutrient requirements of animal species in the daily routine. Analyzes of harmful organisms in the fodder, and such materials, which favorably affect the animal metabolism.

Research field

  • technological recommendations, diet formulation
  • determination of nutrient requirements and recommendations
  • development of food technologies for livestock species
  • analyses of chemical composition and nutritional value of foods to satisfy all the dietary needs of domesticated animals (energy, protein, amino acids, and minerals)
  • determination of nutritive value of different agro-industrial by-products and their proportion in the animal diet
  • chemical and microbiological analyses of foods, food database
  • microbiological and mycological examination of foods (eubiosis, mould contamination, food toxicology)

Staff

Bojána Nóra Sipiczki PhD
Munkakör: csoportvezető, tudományos főmunkatárs
Munkavégzés helye: 2053 Herceghalom, Gesztenyés út 1.
Mobil: +36 307148765
E-mail: sipiczki.bojana[at]athk.naik.hu
István Béres
Munkakör: állatgondozó
Munkavégzés helye: 2053 Herceghalom, Gesztenyés út 1.
Hajnalka Debreceni Kunné
Munkakör: laboráns
Munkavégzés helye: 2053 Herceghalom, Gesztenyés út 1.
Mobil: +36 701997132
E-mail: kunne.hajnalka[at]athk.naik.hu
Andrea Harcsa Miklósné
Munkakör: tudományos segédmunkatárs
Munkavégzés helye: 2053 Herceghalom, Gesztenyés út 1.
Mobil: +36 704110557
E-mail: miklos.andrea[at]athk.naik.hu

Events

There are currently no upcoming events.